Skip to Menu Skip to Search Kontaktirajte nas Serbia Veb-sajt & jezici Skip to Content

SGS zna da je pakovanje ili posuda za prenos proizvoda od najvećeg značaja za njegovu bezbednost i efikasnost: lomljiva posuda ili posuda koja omogućava kontaminaciju proizvoda može da ugrozi zdravlje kupaca i vaš ugled.

SGS nudi niz usluga ispitivanja pakovanja i posuda koje garantuju da pakovanje odgovara svrsi i da ne ugrožava proizvod.

Naše usluge ispitivanja pakovanja i posuda su prilagođene potrebama različitih klijenata u farmaceutskoj i biofarmaceutskoj industriji, industriji medicinskih uređaja i sličnim industrijama. Svaka od njih ima određene potrebe i zato naše usluge predstavljaju stalnu podršku i pomoć u periodima kada imate mnogo posla. Sva ispitivanja se obavljaju kako bi bili ispunjeni zahtevi regulatornih tela i relevantne farmakopeje.

Ispitivanja obavljaju naši visoko kvalifikovani stručnjaci u nekoj od naših najsavremenijih laboratorija na svetu. Ona obuhvataju ispitivanja sirovih materijala koji se koriste za pravljenje posuda, ispitivanja konačnih posuda i ispitivanja interakcije između pakovanja i sadržaja, uključujući ispitivanja supstanci koje se mogu ekstrahovati ili ispirati.

SGS ima višedecenijsko iskustvo u ispitivanju pakovanja i posuda, čime omogućava klijentima da kontrolišu kvalitet i procenjuju rizike. Naši savetnici mogu uvek da vas posavetuju kako da obezbedite svoje pakovanje tako da ne ugrožava bezbednost i kvalitet proizvoda.