Skip to Menu Skip to Search Kontaktirajte nas Serbia Veb-sajt & jezici Skip to Content

SGS-ove studije o praćenju pacijenata kod ćelijske i genske terapije - dođite do ključnih podataka koji su vam potrebni u razvoju lekova za nove terapije.

Tehnologija ćelijske i genske teratpije postala je važna strategija u razvoju novih ključnih terapija. Nudimo vam ključne studije o praćenju pacijenata kod ćelijske i genske terapije radi utvrđivanja bilo kog dugoročnog istrajnog virusnog vektora ili reaktivacije vektora.

Zašto treba da se odlučite za SGS-ove studije o praćenju pacijenata kod ćelijske i genske terapije?

Mi vam možemo pomoći da:

  • pratite klinički materijal dobijen od pacijenata koji su izloženi medicinskim proizvodima terapije transfera gena uz precizne podatke iz naših kvantitativnih analiza polimernih lančanih reakcija u realnom vremenu (qPCR),
  • rešavate zakonska pitanja i odigrate važnu ulogu u oceni bezbednosti tehnologija genske terapije pomoću naše analize studija o biodistribuciji.

Pouzdane studije o praćenju pacijenata kod ćelijske i genske terapije od vodećeg pružaoca usluga

Kao vodeća kompanija u svetu u domenu inspekcije, verifikacije, ispitivanja i sertifikacije, nudimo vam iskustvo bez premca kada su u pitanju studije o praćenju pacijenata kod ćelijske i genske terapije. Pored toga, nudimo vam najnoviju tehničku stručnost i stručnost u oblasti poznavanja zakona, u kombinaicji sa jedinstvenom globalnom mrežom, kako biste došli do preciznih podataka koji su vam potrebni u razvoju novih lekova.

Kontaktirajte nas još danas i saznajte više o našim studijama o praćenju pacijenata kod ćelijske i genske terapije.