Skip to Menu Skip to Search Kontaktirajte nas Serbia Veb-sajt & jezici Skip to Content

Kakva god da je uloga vaše organizacije u farmaceutskom lancu snabdevanja – bez obzira na to da li ste dobavljač, proizvođač ili farmaceutska firma – primena dobre proizvođačke prakse predstavlja ključ za sticanje poverenja kupaca, građenje ugleda i razvoj poslovanja. 

SGS provera dobre proizvođačke prakse pokazuje da ispunjavate očekivanja kupaca i potrošača i vodite računa o kvalitetu i bezbednosti svojih proizvoda. Potreba za proverama dobre proizvođačke prakse i doslednošću na svetskom nivou nikada nije bila veća. Svetska tržišta i međunarodna proizvodnja i snabdevanje sirovih materijala i aktivnih farmaceutskih sastojaka povećavaju složenost lanca snabdevanja. Naša mreža lokalnih stručnjaka olakšava uspešno pridržavanje propisa za dobru proizvođačku praksu širom sveta.

Imamo najveću svetsku mrežu nezavisnih proveravača i vašoj organizaciji možemo da pružimo ekonomično obezbeđenje kvaliteta standarda dobre proizvođačke prakse uz pomoć spoljnih saradnika. Naša mreža kancelarija i laboratorija u 135 zemalja nudi uslugu na svetskom nivou, dok vašoj organizaciji omogućava jednu osobu za kontakt.

SGS pruža veliki izbor analitičkih tehnika usaglašenih sa dobrom proizvođačkom praksom za kontrolu kvaliteta farmaceutskih proizvoda. Naši farmaceutski stručnjaci omogućavaju organizacijama i firmama u okviru kompletnog farmaceutskog lanca snabdevanja da upravljaju kvalitetom proizvoda i unapređuju ga na dosledan, pouzdan i efikasan način na svetskom nivou uz pomoć usluga i rešenja prilagođenih obezbeđenju kvaliteta u farmaceutskoj industriji.

Primenite program provere dobre proizvođačke prakse unutar svoje organizacije kako biste pokazali da vodite računa o kvalitetu i bezbednosti u okviru farmaceutskog lanca snabdevanja.