Skip to Menu Skip to Search Kontaktirajte nas Serbia Veb-sajt & jezici Skip to Content

SGS usluga za usklađenost sa propisima obezbedjuje dozvole koje su vam potrebne za implementaciju vaših industrijskih projekata u Rusiji.

Pre nego što započnete industrijski projekat u Rusiji, kao što je izgradnja fabrika ili proizvodnih pogona, morate da dobijete bezbroj odobrenja za inženjering, građevinske radove i druge tehničke poslove. Iz tog razloga potrebne su vam različite vrste dozvola, sertifikata, licenci i drugih odobrenja za vaš inudstrijski projekat.

Dobijanje dozvola koje su vam potrebne da biste implementirali projekat može biti složeno, jer zahteva koordinaciju sa različitim državnim i lokalnim vlastima. Na primer, veliki investicioni projekat može zahtevati do 500 dokumenata za dozvolu izgradnje.

Naša usliga za usklađenost sa propisima može vam pomoći da prebrodite složenost, tako što će osigurati dobijanje dozvola koje su vam potrebne za implementaciju industrijskih projekata u Rusiji.

Kao vodeća svetska kompanija za kontrolisanje, verifikaciju, sertifikaciju i ispitivanje, nudimo iskustvo bez premca u vezi sa ruskim standardima. Možemo vam pomoći da prevaziđete barijere kako biste lakše i bezbednije pristupili implementaciji vašeg projekta.

Naša usluga za usklađenost sa propisima za industrijske projekte u Rusiji obuhvata:

  • Konsultacije o usklađenosti sa metrologijompomoći će vam da postignete kompletnu usklađenost sa metrologijom na najekonomičniji mogući način. 
  • Projekt Menadžment za usklađenost sa propisimapomoći će vam da brzo i ekonomično postignete kompletnu usklađenost sa propisima za vaše investicione projekte.

Kontaktirajte nas još danas da biste saznali više o tome kako naša usluga za usklađenost sa propisima može da vam pomogne da uspešno realizujete vaše industrijske projekte u Rusiji.