Skip to Menu Skip to Search Kontaktirajte nas Serbia Veb-sajt & jezici Skip to Content

Usluge povezane sa proizvodnjom i proizvodima od strane SGS-a - zadovoljite sve kvalitativne i zakonske zahteve, na svakom stadijumu svog lanca snabdevanja širom sveta.

Kvalitet, sklad i bezbednost vaših industrijskih proizvoda igra glavnu ulogu u vašem lancu snabdevanja širom sveta. Mnoge zemlje zahtevaju da proizvodi budu u skladu sa nacionalnim, regionalnim i međunarodnim bezbednosnim standardima. Mi vam možemo pomoći da obezbedite dokaz o usklađenosti sa tim standardima putem nezavisnog i ovlašćenog ispitivanja proizvoda i sertifikaciju.

Naše usluge povezane sa proizvodnjom i proizvodima mogu vam pomoći da obezbedite kvalitet i smanjite rizike kroz ceo svoj lanac snabdevanja, uz pomoć sveobuhvatnog testiranja materijala, sertifikacije proizvoda, sertifikacije sistema upravljanja kvalitetom i otpremanja. Naše usluge mogu da se izvrše na lokaciji pre, tokom i nakon proizvodnje.

Kao vodeći dobavljač usluga nezavisne industrijske kontrole nudimo vam iskustvo bez premca, stručnost i jedinstvenu globalnu prisutnost. Kao rezultat toga možemo brzo da obezbedimo obučene i kvalifikovane tehničke stručnjake širom sveta radi verifikacije proizvodnje i kvaliteta.

Da biste razmotrili kako naše usluge povezane sa proizvodnjom i proizvodima mogu da vam pomognu da zadovoljite kvalitativne i normativne zahteve kontaktirajte nas danas.