Skip to Menu Skip to Search Kontaktirajte nas Serbia Veb-sajt & jezici Skip to Content

Naš međunarodni tim inženjera pomoću kreativnih tehničkih rešenja podržava integritet, bezbednost i pouzdanost vaših aktivnosti, opreme i poslova.

Industrijska proizvodnja: SGS će vam pomoći da uspete.

Industrijska proizvodnja pokriva mnoštvo poslovnih oblasti od farmaceutskih proizvoda do poljoprivredne opreme, od vazduhoplovstva do automobilske industrije i sve između toga. Proizvodnja je uvek složena, zahteva da se ogromna pažnja obraća na standarde i propise, traži usaglašenost sa zakonodavstvom koje pokriva kvalitet, zdravlje i bezbednost, a često i sa međunarodnim propisima.

U SGS-u posedujemo sveobuhvatan paket usluga kako bismo pomogli da proizvodni procesi teku glatko – bez obzira da li proizvodite komponente ili gotove proizvode za direktnu prodaju potrošačima. Kao vodeća svetska kompanija za ispitivanje, sertifikaciju, verifikaciju i kontrolisanje, razumemo posao proizvodnje, od kontrole procesa do logistike.

Obratite nam se i saznaćete da imamo usluge kao što su ispitivanje metala, sertifikacija proizvoda, dizajn u metalurgiji i dizajn procesa, podrška u postrojenju i pri radu, kontrola kvaliteta i sertifikaciju sistema menadžmenta. Zahvaljujući svom iskustvu i sveobuhvatnim veštinama, naši stručnjaci su u stanju da vam pomognu da izgradite bolje, jače, konkurentnije i unosnije poslovanje. Možemo vam pomoći da osigurate da vaši proizvodi i procesi budu usaglašeni sa propisima koji se posebno odnose na vašu oblast proizvodnje – i da vam pomognemo da dokažete da ste u potpunosti usaglašeni sa zakonodavstvom.

Saznajte više o tome kako možemo da vam pomognemo u proizvodnji i obradi vašeg proizvoda.