Skip to Menu Skip to Search Kontaktirajte nas Serbia Veb-sajt & jezici Skip to Content

U svakoj industriji postoje rizici po zdravlje, bezbednost i životnu sredinu koji moraju da se identifikuju i rešavaju pomoću pouzdanih procedura menadžmenta rizikom.

Uvođenje ISO 31000 standarda omogućava organizacijama postavljanje visokih standarda i sprovođenje procesa na visokom nivou, kako bi se ocenio i smanjio rizik u kompletnom poslovanju.

ISO 31000 sadrži načela i opšte smernice za menadžment rizikom. Nije specifično prilagođen nijednoj industriji ili sektoru, može da se primenjuje u svim javnim i privatnim organizacijama i primenjuje se na sve vrste rizika i niz aktivnosti i operacija. ISO 31000 je globalni reper za sisteme menadžmenta kvalitetom, daje vam prednost na tržištu i uliva poverenje korisnicima u vaše strateško donošenje odluka.

Naši specijalizovani SGS timovi nude obuke o ISO 31000 standardu i ocenjivanju sistema menadžmenta rizikom prema ISO 31000 standardu. Naše globalno iskustvo i stručnost vam garantuju da imamo stručnjake za vašu industriju ili sektor širom sveta. Saznajte nešto više o ISO 31000 standardu.