Skip to Menu Skip to Search Kontaktirajte nas Serbia Veb-sajt & jezici Skip to Content

SGS-ove usluge za ekološku procenu i upravljanje možg da vam pomognu u umanjenju vašeg uticaja na životnu sredinu kao i povećanju vaše poslovne reputacije i operativne efikasnosti.

Ekološka procena identifikuje potencijalne buduće rizike i izazove kako bi umanjila vaš negativan uticaj na lokalnu sredinu. Ispitivanjem scenarija i predviđanjem budućih izazova, procena ekološkog rizika će se pobrinuti da ste integrisani i finansijski opremljeni za sve buduće mogućnosti vaše lokacije. To će vam takođe pomoći u brzom suočavanju sa postojećim problemima kao što su izvori zagađenja čime se izbegava skupa remedijacija u kasnijoj fazi.

Upravljanje Vašim ekološkim podacima je osnovni deo strategije za upravljanje životnom sredinom koja utiče na sve elemente Vašeg poslovanja. Mi Vam možemo pomoći u upravljanju, analiziranju i tumačenju Vaših ekoloških podataka što bi Vam omogućilo da ublažite i upravljate potencijalnim rizikom i da na pravi način poboljšate uslove.

Naši stručnjaci za ekološke podatke će Vam obezbediti potrebno uverenje da Vaše upravljanje ekološkim podacima poštuje najbolju svetsku praksu i da Vam pruža potrebne informacije. Saznajte više.