Skip to Menu Skip to Search Kontaktirajte nas Serbia Veb-sajt & jezici Skip to Content

SGS vam nudi spektar usluga testiranja i uzimanja uzoraka iz oblasti životne sredine, u cilju obezbeđivanja dokaza o vašoj posvećenosti smanjenju vašeg uticaja na životnu sredinu.

Mi možemo da vam pomognemo u obezbeđivanju usaglašenosti sa svim relevantnim propisima za vašu delatnost u oblasti vazduha, prašine, buke, neprijatnih mirisa i vibracija. Naše usluge uključuju uzimanje uzoraka vazduha, prašine i čestica, praćenje buke, neprijatnih mirisa i merenje vibracija i procene elektromagnetnog polja.

Pozovite naš akreditovan tim od poverenja još danas za više informacija.

Od ogromne je važnosti da se pobrinete da upravljanje zdravljem, bezbednošću i životnom sredinom poštuje sve stroge regulatorne standarde potrebne za operacije koje se tiču vazduha, prašine, buke, neprijatnog mirisa i vibracija. U SGS-u Vam nudimo sveobuhvatan spektar inspekcija, pregleda i sertifikacija da osiguramo i pokažemo usaglašenost na svm nivoima. Kontaktirajte nas da saznate više o tome kako možemo da se pobrinemo da Vaša zdravstvena, bezbednosna i ekološka usaglašenost poštuje najbolje svetske standarde.