Skip to Menu Skip to Search Kontaktirajte nas Serbia Veb-sajt & jezici Skip to Content

Mikrobiološka analiza je presudna za bezbednost i higijenu u vašem poslovanju.

Jedini način da budete sigurni da vaši proizvodi i procesi ne gaje bakterije, jeste da se organizuje SGS-ovo mikrobiološko testiranje životne sredine. Pozovite naše stručne laboratorije još danas.

Vodene površine, voda, prašina i komponente proizvoda mogu da sadrže bakterije, koje mogu da zaraze proizvodne procese na vašem radnom mestu, kao i vaše konačne proizvode i imovinu. Osiguranje da vaša pijaća voda služi svrsi i da ne sadrži bakterije je bitno za javno zdravlje, a takođe i za ispunjavanje neophodnih regulatornih zahteva.

Naše usluge analiza životne sredine uključuju testiranje unutrašnje i spoljašnje životne sredine na prisustvo mikrobiologije, kako birmo utvrdili da li postoji zaraza, odakle potiče i najbolju praksu za izlečenje.

Mi smo posvećeni pružanju kompletnog pristupa svim vašim ekološkim analitičkim potrebama. Na taj način, mi takođe pružamo dodatnu podršku i usluge, povezane sa našim analitičkim testiranjem, koji nudi rukovođenje problemima oko regularnosti i usaglašenosti, dok pružamo tehničku podršku koja vam je potrebna za ispunjenje ciljeva.

Sve naše usluge mikrobiološkog testiranja se sprovode u skladu sa nacionalnim i međunarodnim standardima i pomoći će vam da ispunite regulatorne zahteve. Mi preduzimamo testiranje na:

  • salmonelu;
  • listeriju;
  • ešerihiju koli;
  • strafilokoke;
  • fekalne i totalne koliforme;
  • heterotrofiju ili ukupan broj mikroorganizama (HPC, TPC);
  • ukupan broj mikroorganizama/broj aerobičnih mikroorganizama/broj standardnih mikroorganizama;
  • kvasac i plesni.

Naša visokokvalitetna usluga se brine da su uzorci bezbedni, higijenski i zaštićeni od unakrsne zaraze. Rezultati stižu brzo, uz prosečno preokretno vreme od sedam radnih dana.

Izbegnite bakterijsku zarazu, koja može da dovede do izbijanja infekcije i štete po vaše poslovanje. Budite proaktivni u osiguranju da održavate dobre poslovne prakse i pozovite naš stručni tim još danas.