Skip to Menu Skip to Search Kontaktirajte nas Serbia Veb-sajt & jezici Skip to Content

Test na adenozin trifosfat (ATP) proverava nivoe baktererija u vodi i drugim materijama. Pozovite SGS još danas za ATP analizu, kako bismo vam pomogli da izbegnete skupu bakterijsku kontaminaciju.

Mikrobiološki testovi, koji pomažu u određivanju nivoa bakterija u vodi i ostalim materijama, uključuju testiranje na ATP. Pošto je ATP molekul i izvor energije koji okružuje sve žive ćelije, ATP test može da obezbedi dobar uvid o količini organizama u uzorku za testiranje.

ATP test je efikasan i brzo pokazuje rezultate koristeći prikazivanje na ekranima. Mi koristimo najmoderniju opremu u svim našim laboratorijskim analizama. Test uključuje i merenje bioluminiscencije uzorka za testiranje. Reakcija ATP-a sa enzimom luciferaze proizvodi svetlo koje može biti izmereno luminometrom. Količina svetla pokazuje obim živih organizama u uzorku za testiranje.

Rezultati naše ATP analize se mogu koristiti za ispunjenje zahteva vaše organizacije ili normativne kontrole. Ako je neophodno, mi možemo iskoristiti otkrića u zajedničkom radu na stvaranju plana za čišćenje. Sve naše usluge su kreirane prema vašim posebnim potrebama i pomoći će vam u upravljanju poslovnim rizicima, u povećanju poslovne efikasnosti i poboljšanju poslovnog ugleda.

Bakterijska kontaminacija je velika opasnost po životnu sredinu. Može imati uticaj na vaše proizvode, vašu vodu za piće i hlađenje, kao i na bilo kakvo stvaranje otpada u vašim procesima. Proaktivni pristup i jasan plan praćenja će podrazumevati čiste operacije i konkurentnost za vaše poslovanje. Imati sigurnost u bezbednost vašeg proizvoda, znači da će on moći da se pojavi u radnjama ranije. Započnite sledeću uspešnu saradnju sa nama i pozovite naš tim za ATP analize još danas.