Skip to Menu Skip to Search Kontaktirajte nas Serbia Veb-sajt & jezici Skip to Content

SGS-ove industrijske studije i studije o otpadnim vodama vam pomažu da zaštitite svoju životnu sredinu i ograničite zagađenje otpadnim vodama.

Vaše poslovanje treba da ograniči otpuštanje otpadne vode u životnu sredinu, kako biste ispunili regulatorne zahteve. Naša analiza otpadne vode će vam pomoći da ispunite sve regulatorne limite. Integrisanje plana za upravljanje životnom sredinom bi moglo da dorinese vašem poslovnom ugledu, pokazujući jasnu predanost dosijeu primene čiste životne sredine. Naša analiza industrijske otpadne vode će vam pomoći da postavite visok standard za svoju delatnost.

Naš ugled u oblasti pouzdanih i brzih rezultata je podržan godinama iskustva, radom u raznim delatnostima. Mi ispitujemo sastav otpadnih voda, pažljivo i precizno analizirajući vaše uzorke u vezi njihovog hemijskog, biohemijskog ili mikrobiološkog kvaliteta. Naše Multilab®laboratorije koriste samo najnoviju prihvaćenu metodu za uzimanje uzoraka vode, uz operacije osmišljene tako da budu senzitivne na očuvanje prirodne okoline.

Naše stručne analize obuhvataju:

  • mikrobiologiju, bakteriologiju, ekotoksikologiju i testove radioaktivnosti;
  • biotičke indekse za proveru nivoa mikroorganizama;
  • regulisane neorganske (anjoni, metali, hranljive materije) i organske zagađivače (rastvarači, mineralno ulje, ugljovodonici, pesticidi);
  • hemijsku i biološku potražnju, alkalnost i provodljivost kiseonika;
  • dijagnostike kanalizacione i kišne vode;
  • kontrole cevovoda korišćenjem najnovijih video tehnika; 
  • indekse brojnosti beskičmenjaka, vodenih crva i riba.

Ukoliko su pronađeni nivoi zaraze, mi možemo da istražimo lekovita sredstva, kao što su tretmani u stanicama za merenje zagađenja i da vam ponudimo tehnički savet za pročišćenje otpadnih voda.

Naši timovi su priznati i akreditovani na međunarodnom nivou, kako bi vam pomogli da ispunite najviše standarde za životnu sredinu – pozovite nas još danas.