Skip to Menu Skip to Search Kontaktirajte nas Serbia Veb-sajt & jezici Skip to Content

Povećajte produktivnost vaših bunara uz pomoć SGS-ovog sistema bušenja i geotermičkih usluga.

Bez obzira na to kojoj privrednoj grani pripadate, imaćete potrebu da vadite vodu za vaše procese iz zemlje ili da postavite geotermalne instalacije za grejanje u zemlju. Naši akreditovani timovi za hidrogeologiju imaju široko iskustvo u ovoj oblasti i radili su na mnogim slučajevima širom sveta. Naše usluge upravljanja bušenjem bunara služe za proveru vaše lokacije u cilju maksimalnog iskorišćenja vodenih resursa i obezbeđivanja efikasnosti vaših geotermalnih sistema.

U zavisnosti od karakteristika vaše lokacije, geotermalnih cevi, ili ukrštanja, oni se postavljaju na tlo ili pod vodom. Pošto oni rade uz pomoć mešavine vode i antifriz tečnosti, mi procenjujemo uticaj potencijalnog izlivanja tečnosti iz zatvorene geotermalne petlje na podzemnu vodu. Mi takođe vršimo optimizaciju za postavljanje sistema, koristeći otvorene petlje, procenjivanjem permeabilnosti i kapaciteta skladištenja zemljišta i analiziranjem kvaliteta vode. Praćenjem postavljenog bunara, mi pomažemo u osiguranju stope konstantnog pumpanja: cilj je da se dobije optimalni životni ciklus za instalaciju sistema geotermalnog grejanja.

Naše međunarodno iskustvo u prikupljanju merenja sa lokacija je kombinovano sa našim izuzetnim poznavanjem geologije, u cilju dostavljanja neprevaziđenih usluga. Mi ćemo vas pomoći pri svakom koraku: od početne faze procene izvodljivosti, prikupljanjem i prevođenjem tenderske dokumentacije i specifikacija za bušenje, do rada na terenu i prateće administracije.

U celom našem poslu, mi koristimo širok spektar najmodernije opreme za bušenje, uzimanje uzoraka, analizu i modeliranje. Naš finansijski izveštaj uključuje i spektar preporuka prilagođenih vašoj situaciji. Pozovite naš tim iskusnih hidrogeologa još danas u cilju pravljenja plana za vašu lokaciju.

Pozovite naš stručni tim još danas da biste doveli do maksimuma resurse svoje lokacije.