Skip to Menu Skip to Search Kontaktirajte nas Serbia Veb-sajt & jezici Skip to Content

U cilju zaštite vaše vode i sprečavanja zaraze, SGS-ove studije sliva podzemnih voda određuju oblast sliva i uspostavljaju zaštitnu zonu.

Pozovite sada naše iskusne hidrogeologe da saznate više o našoj službi za podzemne vode.

Zaštita izvora podzemnih voda je od velikog značaja za osiguranje kvaliteta javnih ili privatnih snabdevanja vodom. Iz ovog razloga, firme za snabdevanje vodom, lokalne vlasti i drugi koji rade u oblasti distribucije vode koriste našu službu za zaštitu podzemnih voda.

Naš tim iskusnih hidrogeologa prvo određuje vaše oblasti vodenog sliva. Potom primenjujemo serije testova i tehnika za procenu brzine toka vaših zaliha podzemnih voda. Rezultate prikazujemo uz pomoć računarskog modelinga, koji nam omogućava pristup potencijalnim rizicima od zaraze i ograđivanje zaštitne zone oko vodenih slivova.

Ograničavanje oblasti za sprečavanje zagađenja traži solidno pređašnje iskustvo na polju hidrogeologije. Naše stručno osoblje i mreža sertifikovanih laboratorija su radili na mnogim studijama slučaja širom sveta i imaju izvanredno iskustvo sa studijama podzemnih voda i odgovarajućim tehnikama računarskog modelinga. Naš dosije iz ove oblasti vas uverava da ćete primiti integrisan i brz plan za zaštitu vaših izvora podzemnih voda.

Saradnja sa SGS-om puža garanciju kvaliteta i profesionalizma u upravljanju vodom. Pozovite naš iskusan tim još danas.