Skip to Menu Skip to Search Kontaktirajte nas Serbia Veb-sajt & jezici Skip to Content

Kvalitet vode je veoma važan i osetljiv deo naše životne sredine.

SGS prikuplja informacije na licu mesta koristeći razne usluge, uključujući našu uslugu instalacije bunara za nadgledanje. Pozovite naš tim za instalaciju bunara još danas.

Lokalno zagađenje zemljišta ili podzemnih voda može postati problem za životnu sredinu i zdravlje, koji se proteže mnogo dalje od granica vaših poslovnih operacija. Velike operacije čišćenja mogu imati finansijske posledice na vaše poslovanje i izazvati direktan udarac na vašu reputaciju u upravljanju životnom sredinom.

Naši instalirani bunarski sistemi za nadgledanje mogu vam pružiti suštinske informacije o vašoj vodi. Možemo da identifikujemo potencijalne rizike i sprečimo zarazu u budućnosti.

Naši timovi vam pružaju spektar visoko kvalitetne usluge bušenja, u cilju postavljanja piezometrijskih instalacionih bunara za merenje kvaliteta podzemnih voda u mestima gde se sumnja ili je moguće da se pojavi zaraza. Nakon što su instalirani bunari za nadgledanje, naša svetska mreža sertifikovanih laboratorija može da prikupi uzorke i analize da bi otkrila bilo kakve probleme sa zagađenjem na vašoj lokaciji. Bunari za nadgledanje mogu da ostanu na lokaciji i da se redovno koriste za stalno praćenje kvaliteta vaše vode. Koristeći specijalno prilagođene uređaje i programe, mi takođe možemo da ponudimo automatizovanu, stalnu podršku u promenama vaših podzemnih voda.

Naša izveštajna dokumentacija može da se koristiti kao podrška prijave za ekstrakciju vode i za planiranje pročišćavanja, ako je to potrebno. Uz naše dugogodišnje međunarodno iskustvo u rešavanju problema zagađenja vode, možete imati poverenja da ćemo pronaći pravo rešenje za vaš problem sa podzemnim vodama.

Voda je jedan od vaših najdragocenijih i najosetljivijih resursa. Pozovite još danas naš tim da biste saznali više o maksimalnom korišćenju potencijala vaših podzemnih voda.