Skip to Menu Skip to Search Kontaktirajte nas Serbia Veb-sajt & jezici Skip to Content

SGS proverava čistoću vaše vode korišćenjem identifikacije biotičkim indeksima u uzorcima balastne vode, za testiranje na prisustvo organizama u vodi.

Pozovite naš tim za upravljanje vodom još danas, da biste osigurali smanjenje uticaja vaših otpadnih voda na morsku životnu sredinu.

Biološka raznovrsnost u tokovima je znak zdrave životne sredine. Na mestima gde su zalihe vode pogođene kontaminacijom, prisustvo različitih organizama će varirati u zavisnosti na njihovu otpornost na zagađenje. Utvrđivanje broja ovih vrsta je osnova biotičke indeksne identifikacije i uzimanja uzoraka balasne vode.

Uzimanje uzoraka balasne vode i utvrđivanje biotičkih indeksa identifikuju organizme u vašoj vodi, kako bi proverili kvalitet vode i utvrdili potrebu za bilo kakvim procesom za prečišćavanje. Naše laboratorije za uzimanje uzoraka i ispitivanje širom sveta vam pomažu u ispunjavanju svih državnih i međunarodnih normativa za čistoću vode i smanjenja ispuštanja tečnog otpada tokom vaših industrijskih aktivnosti.