Skip to Menu Skip to Search Kontaktirajte nas Serbia Veb-sajt & jezici Skip to Content

SGS služba za upravljanje kočionim tečnostima i rashladnim sredstvima obezbeđuje čisto uklanjanje otpada koji potiče od opasnih automobilskih tečnosti koje uzrokuju zagađenje životne sredine. Za više informacija o recikliranju vašeg otpada, pozovite još danas naš akreditovani tim.

Tečnosti iz automobilske industrije, kočione tečnosti i rashladna sredstva, ne mogu se ukloniti u kućnim ili industrijskim uslovima putem odvoda ili deponija. One sadrže kontaminante kao što su rastvarači koji mogu oticati u zemljište i vodene puteve, uzrokujući štetu po okolinu i zdravlje. Dobra vest je da uz pravu analizu ove tečnosti mogu da se ponovo koriste ili bezbedno uklone.

Naše stručne laboratorije prikupljaju ove otpadne tečnosti u buradima ili kontejnerima. Analiziramo njihov sadržaj da bismo odredili njihov kvalitet i nivoe toksičnosti. U mogućnosti smo da destilujemo te količine u različite kategorije za industrijsko recikliranje, na primer kao sirovine za proizvodnju nove kočione tečnosti i rashladnih sredstava ili kao rastvarače za industriju boja.

Količine kontaminirane otrovima koje se ne mogu prevesti u čistiji oblik sirovina, treba da se odlože kao opasan otpad. Mi vam možemo pomoći u skladištenju i tretiranju tog otpada. Mi vam možemo pružiti i savet za reciklažu otpadnih tečnosti ili istražiti mogućnosti za ekološko uklanjanje kočionih tečnosti.

Sav naš rad se sprovodi u skladu sa nacionalnim i međunarodnim propisima. Pomažemo vam i da se uskladite sa važećim zakonodavstvom za vaš industrijski sektor. Mi takođe izdajemo i setifikate koji su dokaz da je vaš otpad obrađen na odgovarajući način.

Pozovite naše timove još danas da biste došli do čistijih i ekološki ispravnih rešenja za upravljanje vašim otpadom.