Skip to Menu Skip to Search Kontaktirajte nas Serbia Veb-sajt & jezici Skip to Content

SGS-ove usluge ekološkog upravljanja otpadom vam mogu pomoći u recikliranju, tretmanu i odlaganju vašeg otpada u skladu sa vašim etičkim standardima kao i u skladu sa zahtevanim državnim normativima.

Mi ćemo vam preporučiti metode za upravljanje vašim otpadom na novčano isplativiji i efikasniji način. Naše sveobuhvatne usluge za otpad uključuju pripremu za obradu otpada, posredno skladištenje i prepakovanje opasnih industrijskih otpadnih proizvoda. Mi neprestano istražujemo načine recikliranja i ponovne upotrebe materijala, kako biste izbegli povećanje deponije.

Naše usluge ekološkog upravljanja otpadom uključuju:

  • prepakovanje opasnog otpada i proizvoda;
  • prepravke otpada;
  • brigu o otpadu.

Obrada se sprovodi u našim licenciranim postrojenjima za obradu od strane naših akreditovanih tehničara. Čitav naš rad se sprovodi u skladu sa nacionalnim i međunarodnim ekološkim propisima. Mi vam obezbeđujemo sertifikat kao dokaz da je vaš otpad obrađen na način koji je usaglašen sa propisima za vašu delatnost. Ovo može biti korišćeno za druge administrativne zahteve, kao što su dozvole za nabavku, transport i bezbednosna dokumentacija.

Doprinesite čistijoj životnoj sredini i pozovite naše timove još danas za ekološki plan upravljanja otpadom, koji je u skladu sa vašim poslovanjem.

Naša usluga za upravljanje otpadom obuhvata:

  • Prepakovanje opasnog otpada i proizvoda
  • Preređivanje otpada
  • Zbrinjavanje otpada

Doprinesite čistijoj životnoj sredini i pozovite naše timove još danas vezano za plan upravljanja ekološkim otpadom koji odgovara Vašem poslovanju.