Skip to Menu Skip to Search Kontaktirajte nas Serbia Veb-sajt & jezici Skip to Content

Kako bismo vam pomogli da se izborite sa otpadom i unapredite bezbednost proizvoda, SGS vam nudi čitav spektar terenskih usluga i usluga obrade uzoraka, kao pomoć u ispunjavanju svih bitnih propisa.

Ako vaše poslovne aktivnosti uključuju bavljenje otpadnim proizvodima koji bi mogli biti klasifikovani kao opasni, mi vam nudimo spektar usluga da bismo obezbedili efikasan tretman vašeg otpada, u skladu sa normativnim usaglašenostima. Naše usluge za otpad i bezbednost proizvoda uključuju obradu uzoraka otpada i nadgledanje sleganja deponije.

Vaše mudro upravljanje otpadom čini poslovanje uspešnim. Međutim, da biste to učinili, potrebne su vam poverljive i pouzdane informacije. Kao vodeća firma u svetu za laboratorijske analize, mi vam nudimo sveobuhvatnu obradu uzoraka i usluge nadgledanja, kako bismo zaštitili vaše poslovanje i životnu sredinu. Možemo vam pomoći u nadgledanju sleganja površine deponije, kako biste izbegli urušavanje zemljišta, kao i u upravljanju vašim terenom i sabijanjem deponije.

Izbegnite skupe kazne za vaše financije i ugled, rukovodeći svojim industrijskim otpadom na transparentan i bezbedan način po životnu sredinu. Pozovite naše akreditovane timove još danas za usluge za bezbednost otpada i proizvoda.