Skip to Menu Skip to Search Kontaktirajte nas Serbia Veb-sajt & jezici Skip to Content

SGS-ove akreditovane laboratorije mogu da vam pruže jednu brzu analizu pesticida za testiranje stotina pesticida. Budite sigurni da vaše poslovanje ispunjava sve neophodne smernice i pozovite naš stručni tim još danas.

Spisak pesticida je svake godine sve duži. Nizak nivo izlaganja može da rezultira u slojevima nagomilanim u ljudskom telu i ovo se povezuje sa zdravstvenim i imunološkim problemima. Kao posledica, industrijski sektori – od farmacije do hemije, kozmetike i poljoprivrede – moraju da ispune međunarodne standarde za maksimalane nivoe ostataka u njihovim proizvodima.

Naša analiza pesticida niskog nivoa može da vam pomogne da ispunite zahteve za licencu i akreditaciju. Razvijena od strane našeg specijaliste, akreditovane Multilab službe, naša analiza pesticida primenjuje najnovije tehnike kako bismo značajno skratili vreme testiranja i omogućili brze, pouzdane rezultate za vas. Mi primenjujemo multi-rezidualan metod, koristeći hromatografiju visoke rezolucije kako bismo simultano istražili više od 320 pesticida u jednoj brzoj analizi. Multilab predstavlja referencu za stručno znanje iz oblasti životne sredine. Mi nudimo brze rezultate za ispitivanje bunarske vode, reka i jezera, vazduha, zemljišta, otpada i taloga, žitarica, voća i povrća, kao i mlečnih proizvoda.

Mi posedujemo najveću globalnu mrežu laboratorija u svetu. Pozovite nas još danas i uverite se da su vaši proizvodi bezbedni i da ispunjavaju industrijske standarde.