Skip to Menu Skip to Search Kontaktirajte nas Serbia Veb-sajt & jezici Skip to Content

SGS vam nudi čitav spektar specijalističkih analitičkih usluga od strane akreditovanih laboratorija, kako bismo obezbedili podatke koji su vam potrebni za osiguranje da radite na ekološki zdrav način, koji ispunjava sve promenljive propise za životnu sredinu.

Kao potpuno akreditovani na lokalnom i međunarodnom nivou, mi smo priznati kao vodeća firma u svetu u oblasti laboratorijskog testiranja i analiza. Naši iskusni timovi će vam pomoći u inovaciji, usvajanju vaših proizvodnih metoda i ulaganju u u procese za poboljšanje vaše ekološke izvodljivosti. Mi ispitujemo širok spektar ekoloških analitičkih parametara, uključujući:

  • vazduh i gas;
  • prašinu i čestice;
  • zemljište, mulj i naslage:
  • vodu (otpadnu vodu, podzemnu vodu, površinsku vodu, procesnu vodu, pijaću vodu, balastnu vodu, morsku vodu);
  • otpad (opasni otpad, industrijski otpad);
  • kanalizaciju i filtrat;
  • azbest i druga mineralna vlakna.

Kao što izvodimo rutinske analize za istraživanje zaraze, naša globalna mreža akreditovanih laboratorija izvodi i detaljnije, specijalističke analize za identifikaciju čak i veoma niskih koncentracija komplikovanih zagađivača nove generacije. Mi nudimo vrhunske testne kapacitete za ispitivanje uzoraka na niske koncentracije obimne liste mikrozagađivača i istrajnih organskih zagađivača (POP-ova). Ciljne komponente se pažljivo biraju i neprekidno pregledaju i obnavljaju, kako bismo se uverili da sadrže sve ono što se traži u trenutnom lokalnoim i međunarodnom zakonodavstvu. Mi takođe uključujemo one materije, za koje predviđamo da će biti uzete u obzir od strane budućih propisa životne sredine.

Naši nezavisni izveštaji o životnoj sredini su dragocen alat za pokazivanje da radite na ekološki odgovoran način. Oni vam takođe omogućuju da stavite akcioni plan na prvo mesto, kako biste smanjili emisiju opasnih materija u životnu sredinu.

Kvalitet Vašeg zemljišta i njegove osobine su ključne komponente za dobro upravljanje životnom sredinom. Zaraza koja preti od otrova i otpada mora da se nadgleda, što zakon za Vašu granu idustrije možda i zahteva. Naša analiza zemljišta može da Vam pomogne u određivanju nivoa zagađivača i davanju prioriteta planu dekontaminacije ako je to potrebno.

Za dobro upravljanje životnom sredinom koje će poboljšati Vaše poslovanje, pozovite naše laboratorije ovlašćene za specijalne analitičke usluge još danas.