Skip to Menu Skip to Search Kontaktirajte nas Serbia Veb-sajt & jezici Skip to Content

SGS-ova laboratorijska analiza – ispunite propise životne sredine

Akreditovani smo u skladu sa lokalnim i međunarodnim standardima i priznati kao svetski lider u polju laboratorijskih analiza. Naši iskusni timovi izvode čitav spektar laboratorijskih analitičkih usluga, kako bismo vam pomogli da ispunite propise životne sredine. Naši nezavisni izveštaji o životnoj sredini će vam pomoći da pokažete kako radite na ekološki odgovoran način. Oni će vam takođe omogućiti da stavite akcioni plan na prvo mesto, kako biste smanjili svoj uticaj na životnu sredinu.

Sadržaj Vašeg zemljišta treba da se proveri zbog moguće zaraze koja preti od otrova i otpada. Zakon za Vašu granu industrije možda zahteva da Vaše zemljište bude na najvišem nivou. Naša analiza zemljišta može da ustanovi nivoe zagađivača životne sredine i da Vam pomogne u davanju prioriteta planu dekontaminacije.

Za dobro upravljanje životnom sredinom koje pomaže Vašem poslu u uvođenju novina i poboljšava Vaše osobine ekološke svesnosti, pozovite naše timove ovlašćene za laboratorijsku analizu još danas.