Skip to Menu Skip to Search Kontaktirajte nas Serbia Veb-sajt & jezici Skip to Content

SGS-ova orijentaciona studija ‘prvog koraka’ može da vam pruži jasnije razumevanje vašeg terena. Pozovite naše stručnjake još danas da saznate više.

Ukoliko vršite kupovinu poslovanja, upravljate terenom ili jednostavno menjate glavnu aktivnost u vašim trenutnim radovima, ne možete ignorisati prošlost svog terena i činjenicu da možda sadrži nivoe zaraze iz prethodne industrijske upotrebe,.

Orijentaciona studija ‘prvog koraka’ može da vam pruži jasnije razumevanje stanja zemljišta i podzemnih voda na vašem terenu. Ova inicijalna istraga je esencijalna i može da bude pokrenuta u mnogim situacijama: kada industrijska mušterija obnavlja licencu ili menja poslovanje; kada se posednik benzinske stanice ili privatne firme suočava sa zagađenjem na koje se sumnjalo; kada posrednik stiče zemljanu parcelu za koju se sumnja da je zaražena; kada javna vlast upravlja starim napuštenim terenom. Studija za pružanje klasifikacije ‘nultog stanja’ zagađenja može da bude nametnuta od strane nekih organa vlasti ili tražena od strane potencijalnih kupaca.

Mi sprovodimo orijentacionu studiju ‘prvog koraka’ iz bilo kog razloga, koja vam garantuje pružanje brzih rezultata. Studija kontaminacije zemlje obuhvata:

  • razvijanje strategije za obradu uzoraka i metoda predložene istrage za zemljište i podzemne vode, prema legalnim i regulatornim zahtevima;
  • sprovođenje ručnog (udarnom bušilicom ili opremom) ili mehaničkog (mašinom za bušenje, mehaničkim bagerom) bušenja, u zavisnosti od vaših ciljeva i budžeta;
  • postavljanje piezometara (bunara malog dijametra) za obradu uzoraka podzemne vode;
  • procenu terena životne sredine i analizu od strane naših sertifikovanih laboratorija;
  • tumačenje analitičkih podataka prema regulatornim graničnim vrednostima;
  • formulisanje zaključaka prema stanju zemljišta, kao i moguće preporuke za neophodne dodatne studije, koje će dopuniti informacije koje su vam potrebne za procenu vašeg terena.

Sav naš rad se sprovodi prema najnovijim bezbednosnim standardima i u pogledu poverljivosti i našeg koda integriteta.

Pozovite nas još danas da načinite prvi korak u otkrivanju esencijalnijih informacija o vašem terenu.