Skip to Menu Skip to Search Kontaktirajte nas Serbia Veb-sajt & jezici Skip to Content

SGS-ovo kontrolisanje rezervoara utvrđuje sigurnost i integritet vaših rezervoara. Pozovite nas odmah da biste saznali više.

Smanjivanje rizika od curenja je veoma značajno prilikom skladištenja opasnih materija. Korozija rezervoara može da prouzrokuje zagađenje životne sredine i ogromne gubitke. Kao rezultat toga potrebno je da osigurate bezbednost i pouzdanost vaših, kako podzemnih, tako i nadzemnih rezervoara. Naša služba kontrolisanja će vam pomoći u izbegavanju katastrofa i uveriće vas da vaši rezervoari ispunjavaju sve relevantne odredbe.

Mi nudimo nezavisnu procenu od poverenja, ispitivanje i verifikaciju kako bismo utvrdili bezbednost vaših rezervoara, pomažući vam redovnim kontrolisanjem u sprečavanju slučajnih curenja i izbegavanju skupe dekontaminacije. Mi vas uveravamo u integritet vaših rezervoara usaglašavajući ih sa lokalnim odredbama i relevantnim stadardima i pravilima.

Pozovite nas još danas i saznajte kako naše kontrolisanje rezervoara može da obezbedi sigurnost i integritet vaših rezervoara.