Skip to Menu Skip to Search Kontaktirajte nas Serbia Veb-sajt & jezici Skip to Content

Usluge ispitivanja tla koje obavlja kompanija SGS – procenite pogodnost tla za vaš građevinski projekat uz važne podatke za donošenje informisanih odluka i planiranje.

Kvalitet tla na vašoj lokaciji igra ključnu ulogu u vašim građevinskim projektima. Kao rezultat toga, neophodno je da identifikujete svojstva tla kako biste utvrdili njegovu sposobnost da izdrži vašu građevinsku strukturu. Usluge ispitivanja tla koje obavlja kompanija SGS omogućavaju vam da procenite pogodnost tla, pružajući vam važne podatke za donošenje informisanih odluka i planiranje.

Zašto bi trebalo da koristite usluge ispitivanja tla koje obavlja kompanija SGS za vaše građevinske projekte?

Našim uslugama ispitivanja tla ispitujemo hemijska i geotehnička svojstva tla, omogućavajući vam da:

  • utvrdite pogodnost tla i procenite njegovu sposobnost da izdrži vašu građevinsku strukturu;
  • identifikujete različite tipove zemljišta na vašoj lokaciji i njihova mesta;
  • ispitate tlo u pogledu jačine, gustine, kompaktnosti, zagađenja, organskog sadržaja i sadržaja peska, te procenite ove uticaje na vaš građevinski projekat;
  • prikupite podatke koji su vam potrebni da biste sastavili izveštaje o tehničkim i bezbednosnim podacima kao podršku planiranim prijavama za dobijanje dozvola i licenci;
  • dobijete precizne rezultate i pratite razvoj zemljišta za vreme trajanja vašeg građevinskog projekta radi maksimalnog kvaliteta i bezbednosti.

Pouzdane usluge ispitivanja tla koje obavlja vodeći izvršilac

Kao vodeći izvršilac, u potpunosti smo akreditovani i kvalifikovani za obavljanje ispitivanja tla u skladu sa nacionalnim i međunarodnim standardima kvaliteta. Pored toga, sa našom globalnom mrežom i iskustvom bez premca, mi smo prvi izbor klijenata kao što su izvođači građevinskih projekata, konsultanti, proizvođači i vladine agencije širom sveta.

Naše usluge ispitivanja tla obuhvataju:

  • kompletno laboratorijsko ispitivanje u pogledu jačine otpornosti do smicanja, kompresivne jačine, konsolidacije, propusnosti, opterećenja temelja, indeksa tla i vlage/gustine;
  • softversku analizu;
  • tehničku podršku i savetodavne usluge.

Kontaktirajte nas još danas i saznajte kako našim uslugama ispitivanja tla možemo da utvrdimo pogodnost tla i pružimo vam važne podatke za donošenje informisanih odluka i planiranje.