Skip to Menu Skip to Search Kontaktirajte nas Serbia Veb-sajt & jezici Skip to Content

Pružite svom građevinskom projektu startnu prednost za uspeh uz pomoć SGS-ovog PANDA testiranja zemljišta. Pozovite naš tim za testiranje životne sredine još danas da saznate kako popularno Panda testiranje zemljišta može da vam pomogne u utvrđivanju stabilnosti vašeg terena.

Panda je penetrometar sa laganim dinamičkim ozvučenjem i promenljivim uticajem energije. Panda test nudi inicijalnu geotehničku studiju, utvrđuje litologiju, pritiske na temelju i nudi vam najbolji savet o temelju za vaš projekat.

Panda test funkcioniše na dubini od pet metara, zakucavajući metalne šipke u vaše zemljište sa olabavljenim vrhom kupe. Sprava za elektronske podatke beleži sve informacije i odmah izračunava dinamički otpor kupe (qd), baziran na Holandskoj (Dutch) formuli. Dubina udara i uticaj brzine čekića se automatski registruje prilikom svakog udara. Ovo nam omogućava da izračunamo uticaj energije na svaki udar.

Nekoliko studija je pokazalo da su Panda merenja podjednako precizna i pouzdana kao i test statičke penetracije (CPT). Prednost je u tome što se Panda oprema može koristiti tamo gde CPT vozila nisu pogodna.

Zahvaljujući svojoj kompaktnoj velični i maloj težini (samo 25 kilograma), Panda uređaj za ozvučenje je izuzetno prenosiv i u mogućnosti je da istraži oblasti sa ograničenim pristupom i ograničenjem visine. Na primer, može da se koristi u podrumima, na veoma strmim padinama, u dvorištima i tunelima.

Mi imamo rešenja koji odgovaraju vašem tipu zemljišta. Pozovite naš tim još danas kako biste došli do solidnog temelja za vaš građevinski projekat.