Skip to Menu Skip to Search Kontaktirajte nas Serbia Veb-sajt & jezici Skip to Content

Pokažite da vodite računa o zaštiti zdravlja i bezbednosti na radu uz pomoć SGS-ovih rešenja za obuke, provere i sertifikacije prema standardu za upravljanje bezbednošću OHSAS 18001.

Vaša briga o zaštiti zdravlja i bezbednosti na radu od suštinskog je značaja za vaše radnike, ali i za kupce i zainteresovane strane. Pravni propisi takođe zahtevaju jasan i proaktivan pristup.

OHSAS 18001 je međunarodno priznata specifikacija za ocenjivanje prema standardu za upravljanje zaštitom zdravlja i bezbednošću na radu. Standard OHSAS 18001 su razvila vodeća industrijska tela i tela za međunarodne standarde i sertifikaciju – on omogućava doslednost u identifikovanju i kontrolisanju zdravstvenih i bezbednosnih rizika, smanjuje mogućnost nezgoda, doprinosi usaglašenosti sa zakonom i unapređuje vaš ukupni učinak.

Nudimo komplet rešenja za obuke, provere i sertifikacije prema standardu OHSAS 18001, čime pomažemo da se u vašoj organizaciji efikasno upravlja zaštitom zdravlja i bezbednošću. Uz pomoć naših rešenja možete da pokažete da vodite računa o zaštiti zdravlja i bezbednosti na radu i poštujete propise. Naša svetska mreža iskusnih stručnjaka vodi računa o tome da vaši sistemi primenjuju najsavremeniju praksu.

Uz primenu efikasnih sistema upravljanja zaštitom zdravlja i bezbednošću na radu, pomoći ćemo vam da ostvarite kontinuitet poslovanja. Odmah pozovite iskusne članove našeg tima kako biste dobili dodatne informacije o nizu usluga u vezi sa standardom OHSAS 18001.