Skip to Menu Skip to Search Kontaktirajte nas Serbia Veb-sajt & jezici Skip to Content

Sa nepredvidivim promenama cena energije i sve strožim propisima za energetsku efikasnost, od suštinske je važnosti kako upravljate svojim energetskim resursima.

Dobar menadžment energijom može da vam pomogne da smanjite svoje troškove poslovanja i proizvodnje, kao i da kontrolišete svoj uticaj na životnu sredinu, ako što su emisije gasova staklene bašte.

SGS pomaže da upravljate svojim energetskim performansama predviđanjem niza provera menadžmenta energijom, sertifikacijom i rešenjima obuke. Pomoću naše svetske mreže, pružamo rešenja koja zadovoljavaju vaše potrebe u nizu raznovrsnih oblasti.

Energetska efikasnost je jedan od najvećih doprinosa smanjenju emisije gasova staklene bašte. Upravljanje vašom energijom na efikasan način može pomoći da se povećaju energetske uštede, smanje emisije gasova staklene bašte i minimizuje negativni uticaj na životnu sredinu.

Pozovite naše stručne timove još danas za više informacija.

Unapređenje ljudi i preduzeća sa SGS Akademijom

Kao globalni lider u profesionalnoj obuci, nudimo centre izvrsnosti širom sveta, pružajući najbolja rešenja za učenje i razvoj koja su prilagođena upravo vašim potrebama.

Dokazali smo svoju uspešnost u vođenju javnih, kao i kurseva na mreži i u okviru firme za najveće svetske kompanije i vladine organizacije. Osim toga, uz naše stručne i iskusne trenere koji poseduju praksu u svojoj oblasti, naša obuka nije samo teorija, već vam donosi i dragocene uvide iz realnog života. Kao rezultat toga, možete imati poverenja u nas da ćemo vam isporučiti veoma kvalitetnu i doslednu obuku i razvoj na svakom nivou vaše organizacije i to bilo gde na svetu.

Koja god da je vaša delatnost, koja god da je tematika, kontaktirajte nas da biste saznali kako SGS akademija može da vam pomogne.