Skip to Menu Skip to Search Kontaktirajte nas Serbia Veb-sajt & jezici Skip to Content

SGS-ove studije karsta vam pomažu da izbegnete šupljine u stenama i urušenje podloge ispod vaših terena. Pozovite nas još danas da biste saznali kako.

Karbonatne formacije stena (ili karst) mogu da razviju šupljine gde može da protiče podzemna voda. Rastvaranje karbonatnih stena može da dovede do urušenja pod zemljom i strukturalnog oštećenja na vašem terenu ili zgradi.

kako biste izbegli skupa oštećenja na svojoj lokaciji, naše studije na terenu mogu da otkriju potencijalne problematične oblasti i formulišu plan za upravljanje rizikom na karstu. Mi preduzimamo inicijalnu studiju vašeg terena kako bismo ispitali lokalnu geologiju i podatke o stabilnosti zemljišta. Izvođenjem dokumentarne studije kao i par površinskih bušenja, mi možemo da vam preporučimo mere predostrožnosti koje treba preduzeti tokom terenske konstrukcije. U nekim slučajevima, posebno tamo gde su otkrivene karstifikovane zone, možda ćemo morati da koristimo sofisticiranije tehnike, kako bismo preduzeli upravljanje rizikom na karstu, kao što su geofizička istraživanja koja koriste tomografiju i mikrogravimetriju.

Upravljanje rizikom na karstu je ozbiljno pitanje koje se ne može ignorisati. Pozovite naše stručne timove još danas i budite uvereni u plan koji odgovara vašem terenu.