Skip to Menu Skip to Search Kontaktirajte nas Serbia Veb-sajt & jezici Skip to Content

SGS-ove procene uticaja na životnu sredinu i procene ekološkog i društvenog uticaja pomažu vašem poslovanju da doprinese lokalnom razvoju, bez negativnog uticaja na životnu sredinu.

Kao vodeća svetska organizacija za kontrolu, mi sprovodimo procene uticaja na životnu sredinu i procene ekoloških i socijalnih uticaja, kako bismo odredili kako vaše poslovne aktivnosti utiču na vašu lokalnu zajednicu i širu životnu sredinu.

Za detaljnu procenu vašeg učinka na polju životne sredine, možete imati koristi od naših najmodernijih ispitivanja i sistema za praćenje. Naši akreditovani, iskusni tehničari imaju stručno znanje da vam ponude inovativna rešenja usaglašena sa propisima životne sredine i smanjenje vašeg uticaja na životnu sredinu.

Kao industrijski predvodnik u ekološkoj proceni, mi Vam pomažemo da se pobrinete da Vaše instalacije i pogoni poštuju sve neophodne standarde i odredbe za upravljanje konstrucijama i imovinom.

Procena ekološkog i društvenog uticaja pokazuje Vašu posvećenost slanju pozitivnog uticaja na Vaše lokalno okruženje i zajednicu. Pozovite naše ovlašćene timove za ekološku procenu još danas za više informacija.