Skip to Menu Skip to Search Kontaktirajte nas Serbia Veb-sajt & jezici Skip to Content

SGS-ova karakterizacila ili ispitivanje određivanja vam pruža potpuno određivanje zagađenja na vašoj lokaciji, koje vam daje mogućnost za izbor prigodnog rešenja za čišćenje. Pozovite nas još danas da biste saznali više.

Jednom kada saznate istorijat vaše lokacije i imate zaključenu orijentaciju ili preliminarno ispitivanje, detaljno ispitivanje svih zagađenja na vašoj lokaciji može biti od presudnog značaja. Dublja istraga - karakterizacija ili ispitivanje odrređivanjem - može biti potrebna. Ispitivanje prati vaše zemljište i podzemne vode i obezbeđuje informacije koje su vam potrebne za razvoj pravih strategija za čišćenje za vašu lokaciju.

Karakterizacija ili ispitivanje određivanjem mogu uključivati nekoliko faza ispitivanja u cilju obezbeđivanja karakterizacionih detalja o kontaminaciji. Naša istraga se nastavlja dok se ne otkrije potpuni obim kontaminacije. Ovo može značiti postavljanje piezometara i uzimanje uzoraka zemljišta i podzemnih voda. Alternativne tehnike se takođe obezbeđuju ako su pogodne za vašu lokaciju.

Ispitivanje karakterizacije se takođe može proširiti na složenija ispitivanja, kao što su dubinske bušotine u zemlji i bušenje u stenovitom tlu, ispitivanje permeabilnosti i trasabilnosti, granulometrijsko ispitivanje zemljišta i provere da bi se utvrdio pravac i brzina toka podzemnih voda.

Pozovite nas još danas - naša vrhunska studija karakterizacije je garancija da ćete imati tačnu procenu zagađenja na vašoj lokaciji i najisplativija i efikasna rešenja za vašu sanaciju.