Skip to Menu Skip to Search Kontaktirajte nas Serbia Veb-sajt & jezici Skip to Content

SGS nudi održiva rešenja za upravljanje napuštenim oblastima, u cilju njihovog obnavljanja i ponovnog korišćenja napuštene lokacije. Pozovite naše timove za životnu sredinu još danas, da biste saznali kako vaša napuštena lokacija može da bude ponovo uvedena u zajednicu.

Brownfields - nekorišćene i napuštene lokacije - su ožiljci u okolini i često, nasledstvo iz naše industrijske prošlosti. Oni predstavljaju rezultat velikih industrijskih aktivnosti, pri kojima se nije mnogo vodilo računa o brizi o životnoj sredini, kao što mi to radimo danas. Ako se njima upravlja efikasno i profesionalno, ove napuštene lokacije će imati veliki potencijal u programima za reciklažu zemljišta. Lokacije mogu biti ponovo razvijene i preraspoređene za dobrobit celih zajednica.

Naš sistem za upravljanje napuštenim oblastima će vam pomoći u ispitivanju vaše napuštene lokacije. Oblast može biti pod uticajem azbesta, kontaminacije zemljišta i vode, opasnog otpada i drugih vrsta zagađenja. Da biste pronašli najbolji način za revitalizaciju vaše lokacije, naši stručnjaci će sarađivati sa vašim arhitektama, preduzimačima i lokalnim vlastima. Zajedno ćemo ispitati prikladna i inovativna rešenja, koja odgovaraju potrebama i normativnim zahtevima za vašu oblast.

Cilj naše procene napuštenih oblasti je da se istaknu svi problemi na lokaciji i da se razviju efikasna tehnička rešenja za sanaciju, uklanjanje otpada, uklanjanje azbesta, ponovo razvijanje i recikliranje zemljišta. Nakon toga vam možemo pomoći u proceni ekonomskog povraćaja vaše investicije, u zavisnosti od razvoja projekta i rasporeda.

Uspeh vašeg projekta je osiguran našim ranijim zapisima o našem kreativnom i inovativnom upravljanju brojnim projektima za napuštene oblasti. Pozovite nas još danas za integrisani plan za podmlađivanje vaše napuštene oblasti.