Skip to Menu Skip to Search Kontaktirajte nas Serbia Veb-sajt & jezici Skip to Content

Ispitivanje kontaminiranog zemljišta od strane SGS-a vam može pomoći da izbegnete ekološku katastrofu i posledice zagađenja zemljišta i podzemnih voda. Mi vam možemo pomoći da zaštitite vašu lokaciju i izbegnete skupe retroaktivne poslove čišćenja.

Zagađenje zemljišta ili podzemnih voda može postati problem za životnu sredinu i zdravlje, koji se proteže mnogo dalje od granica vaše lokacije. Uz dokazano iskustvo i međunarodnu mrežu koja vam garantuje kvalitetne usluge širom sveta, mi ćemo se brzo i efikasno izboriti sa problemom kontaminacije vašeg zemljišta i podzemnih voda.

Naše mreže naučnih stručnjaka koriste naše sertifikovane laboratorije i pokretne instalacije na terenu za istragu prisutne zagađenosti. Mi sarađujemo sa Vama kako bismo razvili uspešan program upravljanja životnom sredinom i ekonomičan plan remedijacije i ponovnog razvoja terena.

Kroz naše studije o zaraženoj zemlji mi Vam pružamo nezavistan savet koji je potreban Vašoj firmi kako bi ispoštovala sve regulatorne uslove. Pozovite naš stručni tim još danas da otkrijete više o tome.