Skip to Menu Skip to Search Kontaktirajte nas Serbia Veb-sajt & jezici Skip to Content

SGS-ova studija remedijacije će proceniti raspoložive opcije, kako bismo pronašli najefektivniji metod za čišćenje zaraženog zemljišta.

Pozovite naš stručni tim još danas.

Zaraženost vašeg zemljišta industrijskim zagađivačima može da stvori pretnju po ljudsko zdravlje, ekosisteme i vodene resurse. Ima smisla da smanjite svoj uticaj na životnu sredinu i povećate vrednost svog terena, kako biste sproveli remedijaciju za čišćenje svog zemljišta.

Naši akreditovani timovi za životnu sredinu mogu da sprovedu studiju remedijacije na vašem terenu. Ovo će osigurati izbor najefektivnije vrste remedijacije, koja odgovara vrsti i stepenu zaraze. Mi analiziramo prisustvo zagađivača i pratimo vašu geologiju i hidrogeologiju, kako bismo procenili moguća rešenja.

Naša studija se sprovodi uz strogu metodologiju, korišćenjem tehnika koje su bezbedne i ekonomične i koje ispunjavaju sve najnovije pravne i regulatorne obaveze. Konačan rezultat je rehabilitacioni plan po dogovoru, koji jasno upoređuje opcije za remedijaciju, koje odgovaraju vašim potrebama.

Neke od raspoloživih opcija za remedijaciju uključuju:

  • tehnike na mestu porekla: bioremedijaciju, prirodno slabljenje, (bio) ventilaciju, (bio) prskanje, permeabilne reaktivne barijere, izvlačenje i ubrizgavanje zemljišnog isparenja;
  • tehnike na terenu: ‘pumpanje i tretman’ uz tretman ispumpane vode na terenu (separatorima, kulom za uklanjanje, aktivnim ugljenicima) i površinska obrada zemljišta i tretman zemlje uz pomoć mobilnih jedinica;
  • tehnike van terena: iskopavanje zaražene zemlje i procena uz pomoć centra za tretman (biološki, fizičko-hemijski, termalni tretman,kao i tretman spaljivanjem i mnogo više).

Za prateće radove remedijacije, mi vam nudimo specifikacije za podnošenje dokumenata, koji integrišu tehničke i administrativne informacije, potrebne za specijalne izvođače u ovoj oblasti. Mi takođe pružamo nezavisno savetovanje i uporedivu ocenu vaših kvota za remedijaciju.

Tokom radova dekontaminacije, mi ćemo osigurati da vaš snabdevač ispunjava sve specifikacije za podnošenje dokumenata i nadgledaćemo bezbednosnu usaglašenost. Naše prisustvo na terenu znači da možemo takođe da upravljamo sortiranjem iskopane zemlje, kao i obradom uzoraka i nadgledanjem podzemnih voda, koji su vam potrebni kao deo procesa remedijacije.

Iskoristite prednost našeg stručnog znanja i pozovite naš tim za životnu sredinu još danas za rehabilitaciono rešenje, koje će odgovarati vašem terenu.