Skip to Menu Skip to Search Kontaktirajte nas Serbia Veb-sajt & jezici Skip to Content

Da bi vam pomogao u izvršavanju obaveznog i dobrovoljnog izveštavanja o emisijama gasova staklene bašte (GHG), SGS vam nudi usluge validacije i verifikacije.

Mi smo posvećeni tome da se GHG emisije i smanjenje emisije prijavljuju na kompletan, konzistentan i precizan način. Naša verifikacija emisije određuje usaglašenost sa dozvoljenim kvotama i dobrovoljnim izveštavanjem. Mi takođe sertifikujemo i smanjenja emisije. Naš program klimatskih promena će vam pomoći da olakšate svoju trgovinu u oblasti GHG emisija. Promovisanjem standardizovanja procedura verifikacije, omogućiće vam da učestvujete u međunarodnim planovima.

Naša služba za klimatske promene obuhvata čitav spektar šema za procenu Vašeg otiska ugljenika i verifikaciju Vaše posvećenosti smanjenju količina ugljenika i podobnosti za neutralnost prema ugljeniku i označavanje istog. Vrednujemo projekte da bismo bili sigurni da su usaglašeni sa relevantnim kriterijumima podobnosti. Naše usluge mogu Vam pomoći, bilo da ste podobni za EU šemu trgovine emisijama, imate projekat Mehanizam čistog razvoja ili jednostavno želite da se prijavite za jednu od rastućeg broja dobrovoljnih ili državnih inicijativa.

Pozovite nas još danas da biste bili informisani o službi za klimatske promene koja odgovara Vašoj industrijskoj grani i daje Vašim aktivnostima prednost nad konkurencijom.