Skip to Menu Skip to Search Kontaktirajte nas Serbia Veb-sajt & jezici Skip to Content

SGS nudi čitav spektar laboratorijskih usluga spoljne saradnje. Pozovite naš iskusni tim za zaštitu životne sredine još danas, kako bismo razmenili ideje o poslovnom modelu koji odgovara vašoj firmi.

U današnjem veoma konkurentnom poslovnom svetu, firme su pod sve većim pritiskom zbog smanjenja troškova, posebno u oblastima koje ne predstavljaju osnovne operacije. Ukoliko nadgledanje životne sredine, testiranje i analiza ne predstavljaju srž vašeg poslovanja, zašto biste se još više trošili nudeći ove usuge? Iskoristite prednost naših spoljnih laboratorijskih usluga i usluga testiranja u inostranstvu. Možete da ispunite svoje poslovne potrebe i u isto vreme smanjite svoje operativne troškove.

Prepustite nam osmišljavanje i izradu laboratorijskih testova i umanjite složenost u radu sa više snabdevača. Zavirite u našu bazu znanja i međunarodnu mrežu kontakata iz širokog spektra projekata poljoprivrede, rudarstva, industrija ulja i gasa. Naša rešenja za spoljnu saradnju u oblasti životne sredine obuhvataju postavljanje namenskih laboratorija na licu mesta, kako bismo dovršili integrisanje aktivnosti vaše firme u našu široku analitičku mrežu. Mi takođe možemo da se pobrinemo za preuzimanje laboratorijskih procena, opreme i ključnog osoblja ako je to neophodno.

Možete da steknete prednost nad vašom konkurencijom, usmeravajući se na svoje osnovne poslovne mete i prepuštajući usluge testiranja životne sredine našim sigurnim rukama. Pozovite naš iskusni tim još danas za sva rešenja na jednom mestu koja će ispuniti sve vaše potrebe laboratorijskog testiranja.