Skip to Menu Skip to Search Kontaktirajte nas Serbia Veb-sajt & jezici Skip to Content

Vaše emisije mogu uticati na kvalitet okolnog vazduha u blizini vašeg radnog mesta.

Da biste bili sigurni da radite u čistom i bezbednom okruženju, kontaktirajte SGS za procenu kvaliteta vazduha, uključujući i studije vazduha i disperzije mirisa.

Kvalitet vazduha u vašem spoljašnjem radnom okruženju - kvalitet okolnog vazduha - može uticati ne samo na zdravlje vaših zaposlenih već i mnogo više. Vaše emisije vazduha mogu predstavljati smetnje kompromitujući zakonske granice ili biti uzrok žalbi suseda.

Možemo vam pomoći da razumete uticaj vaših emisija tako što ćemo pripremiti inventare emisija i upotrebiti modele disperzije vazduha za ocrtavanje i kvantifikaciju bilo kojih zona uticaja u okolini vaših radnih procesa. Ovo vam može pomoći u donošenju odluka u vezi sa opremom i strategijom za kontrolu zagađenja vazduha, kao i u poređenju opcija, uz korišćenje pouzdanih podataka.

Naši modeli su pogodni za prezentaciju vladinim agencijama radi dobijanja dozvola. Ovo je često ključni aspekt za odobrenje bilo kojih novih procesa.

Naši modeli se takođe mogu primeniti na:

  • Poboljšanje procesa, pomoć našim mušterijama u izboru odgovarajuće tehnologije
  • Kreiranje programa da bi se osiguralo odgovarajuće dodeljivanje i lociranje resursa koji se nadgledaju
  • Dugoročne vežbe nadgledanja tamo gde je mudro da se racionalizuje broj stanica i parametara za nadgledanje
  • Istraživanje pritužbi koje dolaze iz više izvora, tamo gde je neophodno identifikovati najverovatniji uzrok neprijatnog mirisa i emisija
  • Procene rizika i katastrofalnih situacija tamo gde je potrebno da se pažljivo procene kratkoročne epizode zagađivanja visoke koncentracije

Da bi se osigurala vaša usklađenost sa lokalnim propisima i smernicama za kvalitet okolnog vazduha, možemo zajedno da radimo na razvoju vašeg funkcionalnog modela uticaja i odgovarajućih rešenja.

Budite uvereni da će vaš uticaj biti ograničen i da nećete predstavljati rizik za zagađenje vazduha ili smetnju vašoj neposrednoj zajednici - kontaktirajte naš pouzdani tim još danas.