Skip to Menu Skip to Search Kontaktirajte nas Serbia Veb-sajt & jezici Skip to Content

Kako možete da budete sigurni da vaša industrijska oprema nije oštećena, da ne ispušta gasove u atmosferu i da ne smanjuje dobit od vašeg poslovanja? Kontaktirajte SGS još danas kako biste kontrolisali skupe fugitivne emisije i ispuštanja.

Naša služba za fugitivne emisije će se pobrinuti da vaša oprema bude bezbedna i osigurana. Mi takođe možemo da sprovedemo istragu detekcije i popravke curenja (LDAR) za vas, tako gde za to postoji zakonska obaveza.

Normalna pohabanost na industrijskoj opremi može da dovede do lomljenja i curenja. Tamo gde su cevovodi i druge komponente (kao što su pumpe, prirubnice i ventili za rasterećenje pritiska) ispunjeni isparljivim tečnostima ili gasovima, moguće su fugitivne emisije isparljivih organskih jedinjenja.

Ove emisije bi mogle da imaju skupe posledice po vaše poslovne profite zbog gubitka proizvoda. One mogu da na vašem radnom mestu dovedu do rizika po zdravlje i bezbednost vaših zaposlenih i susednih zajednica. Zagađenje može da dovede do opasnosti po životnu sredinu i slučajnih emisija gasa staklene bašte. Ukoliko radite sa zapaljivim tečnostima i gasovima, moglo bi da dođe do rizika od požara i eksplozije ako curenja nisu zaustavljena.

Vaše postrojenje bi moglo da ima na desetine hiljada mogućih izvora curenja, što čini upravljanje detekcijom curenja krupnom operacijom. Naš upravnik za detekciju i popravku curenja može da za vas preduzme ovaj važan projekat.

Naš tim obuhvata tehničare za nadgledanje, koji proveravaju vašu celokupnu opremu, cevi i ventile, konektore i plombe. Oni koriste posebno osmišljen softver sa najnovijom tehnologijom u oblasti otkrivanja i slikanja za identifikaciju problematičnih oblasti i preduzimanje konkretnih mera. Moguće je označiti komponente koje cure, kako bi se lakše pronašle i popravile. Mi vršimo proveru odmah nakon popravke komponenti kako bismo se uverili da nema novih emisija. Mi ćemo vam takođe pomoći u postavljanju programa za održavanje kako biste smanjili skupa curenja u budućnosti.

Ukoliko vaše lokalno zakonodavstvo traži ispunjenje normativnih mera i nadgledanje fugitivnih emisija, mi možemo da sprovedemo ova istraživanja za vas.

Preuzmite kontrolu nad svojim postrojenjem i opremom i upravljajte svojim profitima, zaštitom svog osoblja i zajednice, bezbednošću postrojenja ili legalnim obavezama u budućnosti. Pozovite naš tim za kontrolu još danas.