Skip to Menu Skip to Search Kontaktirajte nas Serbia Veb-sajt & jezici Skip to Content

Za ekološko i bezbednosno upravljanje – bilo da počinjete novi građevinski projekat ili vršite dekomisiju rudnika – vi ćete poželeti da započnete sa, ili ostavite iza sebe, čist teren.

SGS može da vam pomogne pružajući usluge pokretne ekološke laboratorije za dobijanje brzih i pouzdanih podataka na licu mesta, kako biste se uverili da je ekonomičan projekat u skladu sa vašim budžetom i vremenskim rokovima.

U cilju zaštite ekološkog i ljudskog zdravlja, može vam zatrebati testiranje terena i upravljanje životnom sredinom, kako biste uklonili zagađivače i dezinfikovali zemljište i vodu. Dok operacije na terenu predstavljaju generalno skup deo bilo kog projekta za zaštitu životne sredine, mi vršimo ekonomične laboratorijske usluge na licu mesta. Brzi i pouzdani podaci su odlučujući za ispunjavanje rokova projekta i smanjenje skupog vremenskog zastoja. Naši podaci u realnom vremenu ubrzavaju analizu i omogućavaju vam da nastavite sa poslovanjem bez posledica zastoja po vašu produktivnost.

Naše usluge pokretne ekološke laboratorije nude vam analizu na terenu i ključne podatke za formulisanje ekonomičnog plana koji odgovara vašoj specifičnoj situaciji. Mi nudimo procenu uticaja na životnu sredinu, procenu rizika, kao i podatke testiranja i celovitosti za izvestan broj međunarodnih projekata. Naše usluge koristi gradska, okružna i državna vlada, kao i vojni, industrijski i rudarski kapaciteti. Mi primenjujemo samo najnovije analitičke metode, odobrene od strane Agencije za zaštitu životne sredine i brinemo se o normativnoj usaglašenosti u vaše ime.

Naši testovi obuhvataju:

  • istraživanja mikrobioloških aktivnosti;
  • sigurnosno testiranje pijaće vode;
  • optimizaciju procesa tretmana vode;
  • naftne materije i teška goriva (benzin, dizel i rezidualni spektar organskih materija);
  • polihlorovani bifenil;
  • isparljiva organska jedinjenja.

Dozvolite nam da vam pomognemo u razvijanju ekonomičnog plana za nadgledanje životne sredine. Pozovite nas još danas da saznate kako je lako očistiti vaš teren.