Skip to Menu Skip to Search Kontaktirajte nas Serbia Veb-sajt & jezici Skip to Content

Da bismo vam pomogli u obezbeđivanju čiste radne životne sredine, koja je produktivnija, SGS obezbeđuje spektar usluga za testiranje životne sredine, koji utvrđuju da je vaša lokacija bezbedna od kontaminacije u vašem vazduhu, zemljištu i prašini.

Vaše radno mesto može sadržati prašinu i čestice koje mogu da zagade okolinu. Da bismo osigurali da radite na čistoj i bezbednoj lokaciji, SGS vam pruža analize vazduha i prašine, za ispitivanje vašeg vazduha.

Naše nezavisne laboratorije koriste različite visokotehnološke analize vazduha i usluge analiziranja prašine, da bismo saznali koji zagađivači i mikrozagađivači su prisutni na vašoj lokaciji.

Naši brzi rezultati će vam tačno pokazati koji delovi vaše lokacije moraju dobiti prioritet za dalje nadgledanje. Dobijeni podaci su pouzdani i finansijski isplativi proces potvrđivanja - dokaz da radite uz odgovornost prema životnoj sredini.

Pozovite još danas našu laboratorijsku službu za vazduh za stručnu analizu.

Na Vašem radnom mestu se mogu pojaviti prašina, čestice i emisije koje zagađuju životnu sredinu. Naša služba za obradu uzoraka vazduha i prašine će se pobrinuti da radite na čistom i sigurnom mestu i pružiće dokaze o Vašoj usaglašenosti sa odredbama za umanjenje emisija u vazduhu, buke, neprijatnog mirisa i vibracija.

Kontaktirajte naše ovlašćene timove od poverenja još danas za više informacija.