Skip to Menu Skip to Search Kontaktirajte nas Serbia Veb-sajt & jezici Skip to Content

SGS-ove usluge za ekološku procenu i upravljanje možg da vam pomognu u umanjenju vašeg uticaja na životnu sredinu kao i povećanju vaše poslovne reputacije i operativne efikasnosti.

Ekološka procena identifikuje potencijalne buduće rizike i izazove kako bi umanjila vaš negativan uticaj na lokalnu sredinu. Ispitivanjem scenarija i predviđanjem budućih izazova, procena ekološkog rizika će se pobrinuti da ste integrisani i finansijski opremljeni za sve buduće mogućnosti vaše lokacije. To će vam takođe pomoći u brzom suočavanju sa postojećim problemima kao što su izvori zagađenja čime se izbegava skupa remedijacija u kasnijoj fazi.

Mi nudimo širok spektar usluga za procenu rizika po životnu sredinu da bi sagledali rizike koji postoje u Vašem poslovanju i pružili dokaze o Vašoj posvećenosti smanjenju Vašeg uticaja na životnu sredinu. Možemo da Vam pomognemo da sebi obezbedite usaglašenost sa svim relevantnim odredbama za Vašu granu industrije u tretiranju emisija u vazduhu, buke, neprijatnog mirisa i vibracija.

Kontaktirajte naš iskusni tim još danas za prilagođenu procenu i plan upravljanja životnom sredinom.