Skip to Menu Skip to Search Kontaktirajte nas Serbia Veb-sajt & jezici Skip to Content

Usluge izdavanja certifikata za uvoz i izvoz koje obavlja kompanija SGS – predstavite svoje proizvode na novim tržištima i ostvarite usaglašenost sa regulatornim zahtevima ciljne zemlje.

Većina zemalja nalaže da vaši proizvodi budu usaglašeni sa nacionalnim i međunarodnim standardima da biste mogli da trgujete na njihovim tržištima. Kao rezultat toga, vaši proizvodi moraju da budu projektovani i ispitani da bi mogli da se prodaju u ciljnim zemljama. Naše usluge izdavanja certifikata za uvoz i izvoz omogućavaju vam da osvojite nova tržišta osiguravanjem usaglašenosti vaših proizvoda sa neophodnim sigurnosnim i regulatornim zahtevima.

Zašto bi trebalo da koristite usluge izdavanja certifikata za uvoz i izvoz koje obavlja kompanija SGS?

Često su ispitivanje proizvoda i dobijanje certifikata koji izdaje nezavisno akreditovano telo uslov za dobijanje neophodnog certifikata za uvoz ili izvoz. Kao svetski lider na planu izdavanja certifikata za uvoz i izvoz, nudimo vam jedinstvenu globalnu mrežu uz sve potrebne akreditacije.

Naše usluge izdavanja certifikata za uvoz i izvoz mogu da vam pomognu da:

  • osigurate usaglašenost vaših proizvoda sa regulatornim zahtevima i zadovoljite zahteve zemalja na čijim teritorijama želite da poslujete;
  • shvatite koncept certifikacije iz različitih oblasti i različitih koraka koje treba da preduzmete u cilju postizanja usaglašenosti;
  • dobijete odobrenja, dozvole, certifikate za uvoz, certifikate za izvoz i licence koji su vam potrebni za vaše proizvode kako biste mogli da osvojite nova tržišta.

Usluge izdavanja certifikata za uvoz i izvoz koje obavlja vodeći svetski pružalac od poverenja

Kao vodeća svetska kompanija za kontrolu, verifikaciju, ispitivanje i certifikaciju, možete biti sigurni u našu reputaciju kao globalni reper za kvalitet i integritet. Sa globalnom mrežom koju čini više od 1000 kancelarija i laboratorija širom sveta, u idealnom smo položaju da vam pomognemo da osvojite nova tržišta. Naše usluge, stručnost i resursi bez premca čine nas prvim izborom za pružanje usluga izdavanja certifikata za uvoz i izvoz za širok dijapazon klijenata širom sveta koji treba da ostvare usaglašenost sa regulatornim zahtevima u svim granama privrede.

Naše usluge izdavanja certifikata za uvoz i izvoz obuhvataju usluge kao što su:

  • Revizija procesa proizvodnje vaših proizvoda
  • Provera dokumentacije i procena usaglašenosti sa zahtevima primenljivih tehničkih propisa i standarda  
  • Fizičke kontrole pre isporuke
  • Uzorkovanje, ispitivanje i analiza u laboratorijama sa kompletnom akreditacijom
  • Sveobuhvatan nadzor prodajne mreže

Obratite nam se već danas da biste saznali kako naše usluge izdavanja certifikata za uvoz i izvoz mogu da vam pomognu da osvojite nova tržišta i ostvarite usaglašenost sa neophodnim nacionalnim i međunarodnim standardima.