Skip to Menu Skip to Search Kontaktirajte nas Serbia Veb-sajt & jezici Skip to Content

SGS-ova provera disbalansa rotora i merenje ugla nagiba lopatica - optimizujte vaše turbine na vetar da biste obezbedili duži vek trajanja i veći prinos energije.

Disbalans rotora može da dovede do štetnog opterećenja i vibracija u pogonu vaših turbina na vetar. To može da dovede do nižeg prinosa energije, oštećenja komponenata, uključujući menjač, generator, glavne ležajeve i skupih popravki. Naše usluge provere disbalansa rotora i merenja ugla nagiba lopatica pomažu u sprečavanju skupih oštećenja, pružajući ranu identifikaciju problema.

Zašto izabrati SGS-ovu kontrolu disbalansa rotora i merenje ugla nagiba lopatica?

Možemo vam pomoći da:

  • identifikujete probleme što ranije, kako biste sprečili skupa oštećenja;
  • otkrijete disbalans rotora i identifikujete mesta na kojima je potrebna popravka pomoću redovnog merenja ugla nagiba lopatica vaše turbine na vetar; 
  • povećate efikasnost rotora i obezbedite pouzdan rad turbine na vetar.

Pouzdana kontrola disbalansa rotora i merenje ugla nagiba lopatica koju pruža svetski lider

Kao vodeća svetska kompanija za kontrolisanje, verifikaciju, testiranje i sertifikaciju, nudimo akreditovanu svetsku mrežu i iskustvo bez premca u projektima obnovljivih izvora energije, koristeći najmoderniju opremu. Naš interni namenski centar koji je nadležan za energiju vetra i jedinstveni globalni domet omogućavaju nam da vam obezbedimo kontrolu i sertifikaciju inostranih projekata vetroelektrana širom sveta.

Naša kontrola disbalansa rotora i merenje ugla nagiba lopatica turbine na vetar uključuju:

  • vizuelno ispitivanje lopatica;
  • merenje i podešavanje ugla nagiba;
  • eliminaciju aerodinamičnog disbalansa rotora;
  • otkrivanje masovnog disbalansa;
  • montiranje korektivnog kontratega.

Kontaktirajte nas još danas da biste saznali kako redovno nadgledanje i preventivna akcija mogu da povećaju pouzdani životni vek i znatno povećaju energetski izlaz.