Skip to Menu Skip to Search Kontaktirajte nas Serbia Veb-sajt & jezici Skip to Content

SGS-ove usluge ispitivanja funkcionalnosti i bezbednosti - obezbedite da vaša vetroelektrana ili solarna elektrana radi efikasno i bezbedno.

Da biste obezbedili da vaša vetroelektrana ili solarna elektrana bude efikasna, potrebno je da budete sigurni da vaše postrojenje radi efikasno i bezbedno. Našim uslugama ispitivanja funkcionalnosti i bezbednosti procenjujemo tehnički status vašeg postrojenja da bi se osigurao njen bezbedan i efikasan rad.

Zašto izabrati SGS-ove usluge ispitivanja funkcionalnosti i bezbednosti?

Kao nezavisna treća strana, nudimo vam usluge profesionalnog ispitivanja funkcionalnosti i bezbednosti kako bismo vam pomogli da:

  • obezbedite da vaše postrojenje pouzdano radi i neometano i bezbedno funkcioniše;
  • procenite strukturalni integritet i bezbednost;  
  • donesete informisane odluke kada planirate popravke i održavanje.

Vodeće svetske usluge ispitivanja funkcionalnosti i bezbednosti koje pružaju stručnjaci za obnovljivu energiju

Kao vodeća svetska kompanija za kontrolu, verifikaciju, testiranje i sertifikaciju, naša globalna mreža akreditovanih stručnjaka nudi neprevaziđeno iskustvo u sektoru obnovljive energije. Naš interni namenski centar koji je nadležan za energiju vetra i jedinstveni globalni domet omogućuju nam da vam pružimo usluge ispitivanja funkcionalnosti i bezbednosti vaših vetroelektrana i solarnih elektrana bilo gde u svetu.

Naše usluge ispitivanja funkcionalnosti i bezbednosti uključuju i detaljan izveštaj u kome su opisani svi nalazi. U njemu su navedene i preporuke za popravke i sprečavanje štete, koje vam omogućavaju svođenje troškova održavanja na najmanju meru.

Kontaktirajte nas još danas da biste saznali kako vam naše usluge ispitivanja funkcionalnosti i bezbednosti mogu pomoći da obezbedite bezbednost i efikasnost vašeg postrojenja za obnovljivu energiju.