Skip to Menu Skip to Search Kontaktirajte nas Serbia Veb-sajt & jezici Skip to Content

SGS-ove usluge nadzora tehničkog prijema turbina na vetar - obezbedite konstantnu efikasnost i neprekidan rad vaših turbina na vetar.

Rad i održavanje turbina na vetar može biti skupo. Naš nadzor tehničkog prijema i propratne kontrole vam pomažu da osigurate efikasnost i neprekidan rad vaših turbina na vetar, istovremeno smanjujući troškove rada i održavanja.

Zašto izabrati SGS-ove usluge nadzora tehničkog prijema turbina na vetar?

Možemo vam pomoći da:

  • nadgledate radno stanje vaših turbina na vetar;  
  • obezbedite rano otkrivanje kvarova;  
  • implementirate propisno planiran raspored održavanja;  
  • smanjite vreme zastoja rada turbine na vetar;  
  • poboljšate produktivnost vaše vetroelektrane;
  • smanjite troškove rada i održavanja.

Neophodne provere tehničkog prijema turbine na vetar koje pruža pouzdani izvršilac

Kao vodeća svetska kompanija za kontrolu, verifikaciju, testiranje i sertifikaciju, naša globalna mreža akreditovanih stručnjaka nudi neprevaziđeno iskustvo u sektoru obnovljive energije. Naš interni namenski centar koji je nadležan za energiju vetra i jedinstveni globalni domet omogućuju nam da vam obezbedimo kontrolu i sertifikaciju inostranih projekata vetroelektrana širom sveta.

Naš nadzor tehničkog prijema turbina na vetar uključuje detaljnu, redovnu kontrolu raznih komponenata turbine na vetar za praćenje efikasnog rada njenih delova tokom njihovog životnog veka. Korišćenje sistema različitih analiza obezbeđuje da se neočekivani kvarovi i propadanja rano otkriju, što sprečava nastanak štete i obezbeđuje da vaše turbine na vetar rade maksimalno efikasno.  

Kontaktirajte nas još danas da biste saznali kako vam naše usluge nadzora tehničkog prijema turbine na vetar mogu pomoći da optimizujete proizvodnju energije vaše turbine.