Skip to Menu Skip to Search Kontaktirajte nas Serbia Veb-sajt & jezici Skip to Content

SGS-ove usluge upravljanja integritetom osnovnih sredstava - obezbedite tehnički integritet vaših osnovnih sredstava i zadovoljite sve propisane zahteve.

Da bi se povećala produktivnost, potrebno je redovno održavati vaša postrojenja i opremu. Naše usluge upravljanja integritetom osnovnih sredstava održavaju vaša osnovna sredstva čime se obezbeđuju produktivnost, pouzdanost i sigurnost. Pored toga, možemo prilagoditi program za upravljanje integritetom osnovnih sredstava tako da odgovara vašim potrebama, što će vam pomoći da smanjite rizike i zadovoljite sve važeće propise.

Kao vodeći u svetu na polju pružanja usluga kontrolisanja, verifikacije, sertifikacije i ispitivanja, mi smo prvi izbor klijentima koji zahtevaju efektivan program za upravljanje integritetom osnovnih sredstava širom sveta.

Uz jedinstveno prisustvo širom sveta, možemo vam obezbediti iskusno osoblje i resurse potrebne za postizanje ciljeva na polju kontrolisanja, inženjeringa, upravljanja podacima i bezbednosti, bez obzira na to gde se nalaze vaša osnovna sredstva.

Kontaktirajte SGS već danas da biste saznali kako naše usluge mogu da vam pomognu da primenite i upravljate potpuno usklađenim i efektivnim programom za upravljanje integritetom osnovnih sredstava.