Skip to Menu Skip to Search Kontaktirajte nas Serbia Veb-sajt & jezici Skip to Content

SGS obezbeđuje sertifikovani obuku - u ime društva bojadžija i koloristsa (SDC) i američkog udruženja tekstilnih hemičara i kolorista (AATCC) - koja unapređuje tehničku sposobnost vaših službenika.

Naša SDC obuka se odnosi na sertifikovani program obuke društva za upravljanje bojama, kao i na međunarodne standarde i metode ispitivanja (npr. ISO). Pogodan je za zaposlene koji su uključeni u efikasnu kontrolu i prenošenje boje, uključujući opisivače, dizajnere, kupce, proizvođače odeće i tkanina, tehnologe odeće i bojadžije. Uspešna učesnici se obučavaju da usvoje najbolju praksu i koriste isti rečnik.

Takođe imamo odobrenje za sertifikovanu obuku za AATCC. Polaznici kursa stiču potpuno razumevanje standarda za ispitivanje AATCC koji se odnosi na tržište u Sjedinjenim Američkim Državama. Oni koji polože kurs su u stanju da pokažu tehničke sposobnosti, dok ovladavaju ulogama procene kvaliteta i sprovođenja ispitivanja u laboratoriji.

Pored toga nudimo organizovanje seminara i obuke koji se bave novim prozvodima, tehnološkim prednostima i trendovima u industriji i na tržištima. Za americko tržište nudimo i sertifikovanu obuku u ime ASTM International (organizacija ranije poznata kao američko društvo za ispitivanje i materijale).

Kontaktirajte SGS danas da biste saznali kako naša sertifikovana obuka o SDC i AATCC može da razvije tehničke sposobnosti vaših službenika.