Skip to Menu Skip to Search Kontaktirajte nas Serbia Veb-sajt & jezici Skip to Content

Veoma je zahtevno održavati osoblje i širu organizaciju informisane u pogledu zakona koji se stalno menjaju, propisa i standarda koji se odnose na vaše proizvode.

Razumevanje postojećih zahteva je od suštinskog značaja, a upoznatost sa predstojećim zahtevima i predviđanje novih zahteva može da predstavlja razliku između uspeha i neuspeha.

SGS poseduje temeljno znanje o problemima sa propisima na međunarodnom i lokalnom nivou. Posvećeni smo svom cilju da vam omogućimo pristup našem znanju i iskustvu i da ih primenimo na organizacije širom planete. Pored toga, sa međunarodnom mrežom obučenog osoblja idealan smo partner koji vaše osoblje može da informiše o ažuriranjima odredbi.

Mi rukovodimo mnoštvom kurseva obuke usaglašenosti sa propisima. Sa našim obimnim iskustvom u sertifikaciji i verifikaciji, naši programi obuke o tehničkim zahtevima za oblasti kao što su Odbor za vazdušne resurse Kalifornije (CARB), Američko udruženje tekstilnih hemičara i farbara AATCC), CPSIA zakonodavstvo, Direktiva o igračkama EU i redovna ažuriranja mnoštva regulatornih propisa predstavljaju značajan resurs za vašu industriju. Mi vam pomažemo da dobijete veštine pomoću kojih ćete demonstrirati usaglašenost sa standardnim zahtevima sertifikacije i propisa i pobrinuti se da vaši proizvodi brzo i bezbedno rastu na domaćim i međunarodnim tržištima.

Naše isprobane metode obuke donele su prednosti preduzećima širom sveta. Dogovorena obuka se vrši u vašim prostorijama ili u našim laboratorijama u obliku jednokratnih kratkih kurseva ili dužih programa. Kao podrška obuci, na raspolaganju su resursi, seminari i seminari na webu, a u rezervi se nalazi naša globalna mreža stručnjaka za obuku.

Kao partner SGS-a, dobićete pristup našoj globalnoj mreži kontrolora i stručnjaka za usaglašenost sa propisima. Pozovite nas odmah da saznate više o tome.