Skip to Menu Skip to Search Kontaktirajte nas Serbia Veb-sajt & jezici Skip to Content

Osigurajte klijentima da dobijaju robu u prihvatljivom stanju i izbegnu gubitke prouzrokovane prevozom i isporukom, sa pouzdanim dobrim kvalitetom ambalaže.

Ispitivanje materijala ambalaže je jednostavno, brzo i jeftino. Mi ćemo proveriti da li materijali za ambalažu zadovoljavaju vaše specifikacija i pružaju potrebnu zaštitu.

Ispitivanje ambalaže i papira koristi ISTA i ASTM D 4169 procedure koje će vam pomoći da se smanji oštećenje i propadanje proizvoda u toku transporta i distribucije. Sprovodimo ispitivanja, uključujući: fizička i mehanička (udar, vibracije, slaganje itd), vremenske uslove i starenje, snagu materijala, kvalitet štampe, hemikalije, ISTA ispitivanje i ispitivanje kontakta sa hranom.

U EU su ambalaža i odlaganje ambalaže regulisani pomoću Direktive br. 94/62/EC. Za viši nivo zaštite životne sredine ambalaža može biti ispitana u skladu sa Direktivom br. 94/62/EC za smanjenje teških metala, Odlukom br. 97/129/EC o usklađenosti nacionalnih mera i Odlukom br. 1999/177/EC o uslovima za izuzeće plastičnih gajbi i paleta.

U Sjedinjenim Državama Obračunska kuća za otrovnu ambalažu (TPCH) promoviše model zakona za otrove u ambalaži.

Angažujte sertifikovanu laboratoriju od strane ISTA (Udruženje za međunarodni bezbedan prevoz,) kao što je SGS, i bićete spokojni. Kada dizajn vaše ambalaže prođe ISTA ispitivanje možete biti sigurni da će zaštititi proizvod od očekivanih poznatih opasnosti u svakodnevnoj isporuci. ISTA program za ispitivanje prevoza koristi vam kroz poboljšanu zaštitu i smanjenje gubitaka, smanjena ili eliminisana potraživanja, kraće vreme razvoja proizvoda i veće zadovoljstvo kupaca. Kvalifikovani ISTA članovi mogu prikazati znak sertifikacije u tranzitu na svojoj ambalaži.

Naše laboratorije za ispitivanje transportnih rešenja ambalaže su ISTA, NMFC UN/DOT, IATA sertifikovan i pokriva kompletan asortiman ASTM i TAPPI procedura. Takođe imamo COFRAC akreditaciju za ispitivanje kontakta sa hranom.

Proizvodi primarnog i sekundarnog pakovanja koji se ispituju su papir - valoviti i plastike, papir i plastične kese, kartonske kutije, palete, plastične boce i folije i staklo.

Poboljšajte zadovoljstvo korisnika i smanjite gubitke uz ispitivanje ambalažnog materijala od strane SGS-a.