Skip to Menu Skip to Search Kontaktirajte nas Serbia Veb-sajt & jezici Skip to Content

U vreme sve brojnijih međunarodnih tržišta proizvođači, distributeri, uvoznici i prodavci moraju da zadovolje veći broj propisa koji nastoje da obezbede bezbedne i visoko kvalitetne proizvode.

Zadovoljavanje ovih propisa, koji se razlikuju po geografskim oblastima, postavlja tehničke zahteve poslovanju i može da dovede do odliva resursa ili zahteva veštine koje kompanija nema.

SGS pruža tehničku pomoć organizacijama u svim delatnostima da bi im pomogli da se usaglase sa standardima, zakonskim zahtevima ili sertifikacijama.

Bez obzira koji su vaš proizvod ili ciljano tržište, naši stručnjaci će moći da osmisle program tehničke pomoći na osnovu vaših specifičnih potreba, uzimajući u obzir standarde i propise relevantne za specifične proizvode na posebnim tržištima. To uključuje savete i pomoć u proizvodnji obeležavanja kojim se daju informacije o proizvodima na način odgovarajući za različita tržišta širom sveta.

SGS je proaktivan u obezbeđenju da ostanemo u toku sa dešavanjima u najboljoj poslovnoj praksi i zakonskim zahtevima za različite delatnosti, tako da možete biti sigurni da ćemo, kada radite sa nama, predvideti sve moguće tehničke prepreke za plasiranje vašeg proizvoda na različita tržišta što je brže moguće.

Tržište igračaka je jedno od najbolje regulisanih tržišta, i SGS savetuje klijente o razlikama u propisima u odnosu na različite geografske regione, tako da se možete pripremiti da biste ispunili regulatorne zahteve. U mnogim zemljama za igračke je neophodno posebno označavanje i znaci upozorenja. Stručnjaci firme SGS mogu da provere da li su vaši proizvodi u skladu sa aktuelnim zakonima. Pošto je uputstvo za razvrstavanje po godištima uglavnom teško za razumevanje, oni vam mogu pomoći i kod procene razvrstavanja vaših igračaka po godištima da biste bili sigurni da je vaš proizvod bezbedan i prilagođen ciljnim korisnicima.

Sa međunarodnom reputacijom u pomaganju klijentima da pripreme igračke za tržišta širom sveta, nema boljeg partnera od SGS koji vam može pružiti tehničku pomoć.